Kerkrade nieuws

Woensdag 13 sept bereikte ons het droevige nieuws van het overlijden van Dhr.Pierre Snakkers. Hij was een rustig en zeer aangenaam deelnemer van onze tabletgroep "Kling Nullet". Wachtende op zijn terugkomst moeten wij nu helaas het gemis van zijn humor een plaatsje gaan geven. De leuke herinneringen zullen voor altijd bij ons blijven.

Pierre rust in vrede.Enorm geschokt vernamen wij heden 05 juni dat er wederom een zeer gewaardeerd lid uit de tabletgroep Pietershof is overleden ( +03 juni 2017 ). Jos Mulders was sedert enkele weken aangeschoven om meer te kunnen vernemen in het gebruik van het tablet. Hij was zeer leergierig en in korte tijd al erg bedreven met het tablet. Wij zullen hem enorm missen.

Jos rust in vrede.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vandaag bereikte ons het droevige nieuws van het overlijden ( +20 mei 2017 ) van onze zeer gewaardeerde deelnemer Paul Lochtman. Hij was een gemotiveerde,leergierige, en humorrijke man en zeer geliefd in de tabletgroep te Pietershof. Wij zullen hem enorm missen.

Paul rust in vrede.