Start Tabletgroep Pietershof 10 maart 2016

Donderdag 10 maart vond in navolging van het introductiegesprek een week eerder de eerste tablet workshop/bijeenkomst plaats in Pietershof te Chevremont.

Een zeer geïnteresseerde groep ging voor het eerst aan de slag en kon niet wachten om het internet via het tablet te ontdekken.

Wat van meet af aan vast stond was het enthousiasme waarmee de mensen in deze onbekende materie stapten. Er werd heel wat gelachen maar ook heel serieus geluisterd en opdrachten uitgevoerd en vooral samen!

Op een zeker moment moesten de deelnemers zelfs worden afgeremd want een gedegen uitleg en herhaling van de diverse handelingen is zeker een must om bedreven te geraken in het gebruik van een tablet. Wanneer de deelnemers voldoende kennis omtrent het gebruik van het tablet hebben vergaard zal een stap naar facebook gemaakt worden en zal de deelnemers geleerd worden om via een besloten groep een eigen netwerk op te starten.

En wat vaker het geval is, als het gezellig is en iets goed bevalt dan vliegt de tijd voorbij.

In allerijl moest de ruimte voor de volgende bezoekers leeg gemaakt worden waarna onder het genot van een kop soep bij "Kom Op De Soep" nog gezellig werd "gekeuveld " over hetgeen behandeld was.

De volgende workshop zal worden aangevuld door drie deelnemers die ook graag meer van het tablet willen weten, en natuurlijk zijn zij ook van harte welkom!

Terugblikkend blijkt dat het project "Leuk voor Elkaar" zoals bij de andere groepen ook in deze groep meer is dan leuk voor elkaar.......